KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hürriyet Mah. Alan Sok. No 26 Lüleburgaz/KIRKLARELİ
Vizyon
Dünyanın her yerinde başarılı olacak, öğrenmeyi ve öğretmeyi bilen muhasebe ve bilişim teknolojisinde uzman yetiştirmek. Bilim ve teknolojinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük edecek insanlar yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğunu, ne yaptığını, kime katkı sağlayacak yaptığı iş, nasıl ve neden yaptığını bilen, bugün olduğu durum ile birlikte gelecekte arzularını yansıtan var oluş amacını belirleyen, toplum ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kaloriferli (Doğalgaz)
Ulaşım toplu taşıma ile sağlanmakta
Hürriyet Mahallesi Alan Sokak No:26 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
İl merkezine 54 km uzaklıkta, ilçe merkezinde bulunan okulumuz
Sportif Etkinlikler
Her Eğitim Öğretim Yılı; Okulda sınıflar arası futbol, futsal, Basketbol, Hentbol, Kord Tenisi ve Masa Tenisi turnuvaları yapılmaktadır. İl ve ilçe düzeyinde çeşitli turnuvalara katılarak bir çok dalda 1. 2. ve 3.´lük dereceleri elde ederek ilimizi bölge ve Türkiye birinciliklerinde temsil etmektedir.
Proje Çalışmaları
Alanında İstihdamın Arttırılması" konusunda Erasmus+ Projesi uygulanmakta olup Almanya´ya (Berlin) hareketlilik yapılacaktır. Her yıl Satranç Turnuvaları yapılmakta, Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Bir Fikrim Var" Projesinde Trakya Bölgesinde 2. olmuştur.
Erasmus+ Projesi